Et af Islebjerg Kirkes store fokusområder er kommunikation - at udbrede kendskabet og budskabet om hvad kirken og den kristne tro kan tilbyde det enkelte menneske midt i en travl hverdag.

Islebjerg Kirke har derfor valgt at kommunikere på 3 måder:

- Via en månedlig kirkeannonce i Lokalavisen Frederikssund.

- Via et månedligt nyhedsbrev, som man kan abonnere på (send en mail til: islebjerg.sogn@km.dk og skriv "tilmeld nyhedsbrev").

- Via en årlig årsfolder, der fortæller om kirkens gudstjenester og aktiviteter fra august måned i det indeværende år til juni måned i det efterfølgende år. Årsfolderen udkommer primo august, og omdeles til alle,
der bor i Islebjerg Sogn.

Bor du ikke i Islebjerg Sogn, og ønsker du at modtage en årsfolder ?
Så kontakt kirkekontoret.

Ved at klikke på de 3 undermenuer her til venstre på siden, vil det være muligt at læse den aktuelle månedsannonce, den aktuelle årsfolder og det aktuelle nyhedsbrev samt nyhedsbreve og månedsannoncer af ældre dato.